WarKings| Cs 1.5'in Gerçek Adresi...
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.

StartseiteStartseite  SuchenSuchen  Neueste BilderNeueste Bilder  AnmeldenAnmelden  LoginLogin  

WarKings| Cs 1.5'in Gerçek Adresi...'daki "Warrock Hacksiz NFD yapmak(Bug)" konusunu beğendin mi ? Paylaş.

FacebookTwitterEmailWindows LiveTechnoratiDeliciousDiggStumbleponMyspaceLikedin

Teilen | 

Warrock Hacksiz NFD yapmak(Bug)

Vorheriges Thema anzeigen Nächstes Thema anzeigen Nach unten 
AutorNachricht
Admin
Admin

Anzahl der Beiträge : 13

Warrock Hacksiz NFD yapmak(Bug) _
BeitragThema: Warrock Hacksiz NFD yapmak(Bug)   Warrock Hacksiz NFD yapmak(Bug) Icon_minitimeSa Aug 21, 2010 5:29 pm

Şimdi arkadaşlar size hack olmadan NFD(Yüksekden düş ama canın
azalmasın) yapmayı anlatacağım cok basit bir şey gerçi herkes biliyordur
ama warrock a yeni başlayanlar bilmiyor ve warrock da cok acemi
var.Şimdi anlatıma başlıyorum.(Bunu ben hiç kimsenin yardımı olmadan
deneye deneye buldum ama bu coktan bulunmuştu Warrock Hacksiz NFD yapmak(Bug) Biggrin)

1.Önce yüksek bir yere çıkın.
2.Yüksek yerin duvara yakın olan bölgesine doğru koşarak shift e basın.
3.Shifte bastığınız adam takla atacak ve duvara doğru deyecek.Değmezseniz olmaz.
4.Değerek yere indiğinizde bakıcaksınız ki Hp hala aynı inmiyor.

Cok basit bir bug kısaca duvara doğru git shifte bas ama duvara dey ve duvar değe değe aşağı in Warrock Hacksiz NFD yapmak(Bug) Biggrin
Nach oben Nach unten
https://warkings.darkbb.com

Warrock Hacksiz NFD yapmak(Bug)

Vorheriges Thema anzeigen Nächstes Thema anzeigen Nach oben 
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
WarKings| Cs 1.5'in Gerçek Adresi... :: Counter-Strike 1.5 :: Counter-Strike 1.5 Anlatımlar-
WarKings © 2010 | forumieren.com | İletişim | Şikayet©phpBB | Kostenloses Hilfe-Forum | Einen Missbrauch melden | Cookies
Dieses Forum wird von Forumieren kostenlos gehostet. Erstellen Sie Ihr eigenes Forum mit unserem Hosting-Service.